Μαρ 7, 2013

Posted in ΑΡΘΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προβολές Άρθρου : (139)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ Κυριακή 10 Μάρτη11πμ-20μμ αίθουσα Μακεδονία
Μεγάλη συμμετοχή στον μαραθώνιο ομιλιών που διήρκεσε 9 ώρες.
Ξεπεράστηκαν προκαταλήψεις και εγωισμοί! Παρελθόν οι τεχνητές διαιρέσεις του κλασσικού διπολισμού. Όλοι έστερξαν στην αναγκαιότητα να ενωθούν οι Δημοκρατικές Πατριωτικές Δυνάμεις. Τεράστιος ο πλούτος των ιδεών και των απόψεων που κατατέθηκαν. Κυράρχησε ο διάλογος και η ελπίδα.
Ως γνωστό,συγκροτήθηκε πρόσφατα μια μεγάλη, ομολογούμε ετερογενής, αλλά αποφασισμένη ομάδα εργασίας για την πραγματοποίηση Φόρουμ Εκπόνησης Εθνικής Στρατηγικής Επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Η συμμετοχή σε Δημόσια Πατριωτική Συζήτηση είναι προσωπική επιλογή του καθένα και οφείλει να παραμένει μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και λογικές επιβολής γνώμης. Εμείς ως Φόρουμ δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε κόμμα! Θα παραμείνουμε εγγυητές δημοκρατικού πλουραλιστικού διαλόγου και μόνον.
Έχουμε την επίγνωση ότι είναι άκρως απαραίτητο, να εκπονηθεί από τον Συλλογικό Διανοητή του πατριωτικού χώρου Εθνική Στρατηγική. Ειδάλλως η Ελλάδα θα απομείνει δίχως Πνευματική Ηγεσία Επιβίωσης.
Για να επιτύχει αυτό απαιτείται ωριμότητα, υπευθυνότητα, υπέρβαση δισταγμών και εγωισμών με συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών.
Θέσαμε τα ζητήματα και απευθυνθήκαμε δημόσια σε όλους τους διανοητές που έχουν Δημοκρατική Πατριωτική Πλεύση. Οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα μείνουμε απαθείς! Θα αποτρέψουμε τεχνητές παγίδες, εμφύλιες συγκρούσεις, ταξικές διαμάχες άνισης κατανομής της φτώχειας (sic) και πλαστές εκβιαστικές πολώσεις από τα μέσα μαζικής επιβολής της γνώμης των διεθνών τοκογλύφων.
Βασικές εισηγήσεις, ομιλίες και ολιγόλεπτες παρεμβάσεις έκαναν στην ημερίδα οι:
Πρωτοσύγκελος μητρόπολης Πειραιώς Νήφων
Μητροπολίτης ΓΟΧ Παντελεήμων
Βασιλειάδης Δαμιανός
Γαλανόπουλος Κώστας
Γκίνος Σταύρος
Δημαράς Γιάννης
Διαβάτης Ιωάννης
Ευαγγελίδης Δημήτρης
Ζελελίδης Αβραάμ
Κακαρελίδης Γιώργος
Καραβαζάκης Νίκος
Καρκαλέτσης Σταύρος
Κανελλόπουλος Γιώργος
Κατσανέβας Θεόδωρος
Κόκκας Γεώργιος
Λύκος Γαβριήλ
Μαντούβαλου Μαρία
Μιλτιάδους Παναγιώτης
Μιχελογιαννάκης Γιάννης
Νεάρχου Περικλής
Πολατίδης Ηλίας
Ρωμανός Κωνσταντίνος
Ροντούλης Αστέριος
Σαρατσιώτης Δημήτρης
Σπαθάτου Αδαμαντία
Τράπαλης Ιωάννης
Χατζάρας Σπύρος
Χούντα Θάλεια
Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος
Μηνύματα έστειλαν στην εκδήλωση πολλοί ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν στις περιφερειακές εκδηλώσεις σε Δήμους σε όλη την χώρα!
για επικοινωνία email: patriotikovima@gmail.com