Φεβ 20, 2013

Posted in ΑΡΘΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προβολές Άρθρου : (329)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Περίληψη:Ελεύθερο Πατριωτικό Βήμα Δημόσιου Διαλόγου
ΗΜΕΡΙΔΑ που κανείς δεν πρέπει να λείψει
απο το http://patriotikovima.wordpress.com/
Η προάσπιση, από τον Ελληνικό λαό, τής Ελευθερίας, Δημοκρατίας, Πολιτισμού και εδαφικής ακεραιότητας τής Πατρίδος, δεν είναι σύνθημα, αλλά συνταγματική επιταγή και καθήκον των απανταχού Ελλήνων. Η εκπόνηση σχεδίου εθνικής στρατηγικής επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό είναι υπόθεση όλων των πνευματικών, ηθικών και διανοητικών δυνάμεων της χώρας.
Ενάντια σε πάσης φύσεως εχθρούς, εξωτερικούς, δοσίλογους, ολοκληρωτικούς, εθνοαποδομιστές και τούς ‘λαγούς’ τους, ο ελληνικός λαός συστρατεύεται πάντα, χωρίς να κοιτά αριθμούς και ψευτοδιλήμματα, σ’ όλη την αργόσυρτη διάρκειά του τέσσερις χιλιάδες χρόνια τώρα. Έφτασε πάλι η στιγμή αυτή!
Για άλλη μια φορά ο Έλληνας πολίτης ευρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Η Ελλάδα υφίσταται ένα άσπλαχνο μνημόνιο μέσω τού οποίου εκχωρήθηκε εθνική κυριαρχία κατά την κυνική ομολογία πρωθυπουργών, υπουργών και αποστατών διανοουμένων. Και κινδυνεύουμε να χάσουμε, αυτήν την κυρίαρχη αντιστασιακή διάσταση της ταυτότητάς μας και να καταστούμε ένα απολύτως άχρωμο και ανώδυνο εκτόπλασμα μέσα στον προωθούμενο παγκοσμιοποιημένο νεοταξίτικο χυλό.
Το ζητούμενο είναι η αποτίναξη της εξάρτησης, η απο-αποικιοποίηση της σκέψης μας – τουλάχιστον αυτής μια και η αποτίναξη της υλικής εξάρτησης είναι βεβαίως πολύ πιο δύσκολη. Για να το πράξουμε όμως αυτό, είμαστε αναγκασμένοι να αναπλεύσουμε το ρεύμα της Ιστορίας και να αναγνωρίσουμε την ιδιοπροσωπία μας. Να ξαναβρούμε το ιστορικό μας αυτεπίγνωτον. Με άλλα λόγια την αυθεντική ταυτότητά μας, την πάλαι ποτέ συγκροτημένη δια της αντιστάσεως.
Καλούμαστε να αγωνιστούμε για άλλη μια φορά υπέρ Πατρίδος, μέσα σε συνθήκες όπου:
-Φτώχεια και εσκεμμένη ύφεση, έχουν εισβάλλει σε κάθε σπίτι και απειλούν δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
-Το πολιτικό σύστημα, απόλυτα αναξιόπιστο και ηθικά παρακμασμένο φροντίζει μόνο για την ατιμωρησία των μελών του και τού κατεστημένου.
-Οι ταγοί αδιάντροπα επέβαλλαν πολυπολιτισμικότητα εκεί που υπήρχε από αιώνων θαλερός πολιτισμός. Αφανισμό μιας γλώσσας, που τροφοδότησε με μοναδικά επιτεύγματα νου και φιλοσοφία τον κόσμο. Προώθησαν κάθε εθνοαποδομητική ιστοριογραφία και τούς εκφραστές της ενώ καλλιέργησαν εχθρότητα στον αλληλέγγυο ελληνισμό, όπως μπολιάστηκε μέσα από την ενοριακή αγαπητική Ορθοδοξία.
-Ανέχθηκαν κάθε επεκτατισμό, τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό, ενοχοποιώντας τον …Έλληνα.
Έπραξαν κάθε τι για την απαξίωση τής οικογένειας και την συρρίκνωσή της δημογραφικά. Με ενθάρρυνση και προσκλήσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα την εισβολή οργανωμένων λαθρομεταναστών ως μειονοτήτων, είναι τρομακτικό να γινόμαστε όπως μας επιβάλλουν σύγχρονη Βαβυλωνία
Μπροστά σε μία οικονομική κρίση που οδηγεί σε κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής σε όλη την Ευρώπη υπό Γερμανική δυναστεία που υπηρετεί το εντελώς κρατικό της συμφέρον,
Με μια Ελληνική διανόηση πού έχει πάθει πνευματική αφλογιστία,
Με κατακερματισμένο τον πατριωτικό χώρο,
Επείγει όσο ποτέ μια πλήρης και διεξοδική Δημόσια Πατριωτική Συζήτηση
Γιαυτό ένας ανοικτός κύκλος ανθρώπων, πέρα από προσωπικές διαδρομές,
-Βάλαμε στην άκρη τον έντεχνο συστημικό διαχωρισμό σε δεξιά και αριστερά.
-Πήραμε την πρωτοβουλία να κηρύξουμε (και να εγγυηθούμε), μαζί με σένα και κάθε συνομιλητή, την έναρξη ενός άμεσου και επείγοντος δημοκρατικού διαλόγου, που θα υπερβεί προκαταλήψεις εγωισμούς και θα φέρει σε κοινές συναντήσεις όλες τις δημοκρατικές πατριωτικές συνειδήσεις της χώρας.
1) Σήμερα που η πολιτική έχει μετατραπεί σε αποϊδεολογικοποιημένο φέουδο οικογενειών και εγκεκριμένων υποτακτικών της παγκοσμιοποιημένης κεφαλαιοκρατίας, η αντίσταση είναι πράξη που απαιτεί θυσίες.
2) Σήμερα που η Ελλάδα βάλλεται από εξωτερικούς εχθρούς και εσωτερικούς υπονομευτές της εθνικής και κοινωνικής συνοχής, η ανασύσταση του κοινωνικού κράτους αλληλεγγύης είναι ζητούμενο.
3) Σήμερα που παγκοσμίως δρώσες ηγεμονικές αναθεωρητικής δυνάμεις προωθούν την διαμελιστική μειονοτική πολυπολιτισμικότητα, απαιτείται η κοινή δράση όλων των Ελλήνων για την αντιμετώπιση των τεράστιων εθνικών κινδύνων.
Ακριβώς αυτά τα ζητούμενα υπηρετεί η κοινή αυτή πρωτοβουλία των πατριωτών πολιτών, που θα συνυπάρξουν, πέρα από κομματικές και ιστορικές αγκυλώσεις, σε μια πραγματική Εκκλησία τού Δήμου Έθνους, με κοινό σκοπό την σύγχρονη Εθνική Αντίσταση.
-Αντίσταση στις εθελόδουλες ηγεσίες εθνικής υποτέλειας,
-Αντίσταση στην αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, και την παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας!
-Αντίσταση στην έμμεση επαναφορά του σχεδίου ΑΝΑΝ!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Είμαστε γνωστοί και ανώνυμοι πολίτες, καθένας με την δική του ιδιαίτερη διαδρομή και στάση.
Αυτό το Βήμα είναι χώρος διαλόγου και κοινής δράσης. Δεν είναι κόμμα, δεν θα εμπλακεί σε επερχόμενες εκλογές ούτε προϋποθέτει ή αποτρέπει την προσωπική πολιτική επιλογή ή συμπόρευση με κόμματα.
Στοχεύει στην πληροφόρηση των συμπολιτών μας με κριτήριο το καλό τής Πατρίδος και μόνο.
Δεν έχει μυστικούς η άλλους παρονομαστές και υφίσταται μέσα από τους συναγωνιστές της πρωτοβουλίας και εκφράζεται μόνο από αυτούς που συμπαρατάσσονται στο κοινό στόχο.
Ο αρχικός και ο τελικός σκοπός είναι η αφύπνιση των Ελλήνων για όσα τεκταίνονται και αποσιωπούνται από το σύστημα, ώστε να γνωρίζουν και να αποτρέψουν τα σχέδια που προωθούνται ενάντια στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
Μας ενώνει συνεκτικά η επίγνωση, ότι οι πολιτικές προκαταλήψεις που καθηλώνουν συναισθηματικά τους πολίτες και εμποδίζουν την αναγνώριση τού οφέλους για την Ελλάδα, πρέπει να λάβουν τέλος.
Μας ενώνει συνεκτικά η πεποίθηση ότι πρέπει να φύγουμε οριστικά από το στημένο πολιτικό παιχνίδι τής υποταγής, που επιβάλλουν στον λαό οι « με κληρονομικό και οικογενειακό δικαίωμα» επικαθήμενες ηγεσίες
Μας ενώνει η συνειδητοποίηση ότι ο ιστορικός χρόνος που διανύουμε δεν είναι ουδέτερος και δεν θα κριθεί μόνο από τους ιστορικούς του μέλλοντος, αλλά και από την σύγχρονη γενιά που ζει και παλεύει στο δύσκολο παρόν.
Μας ενώνουν η υπεράσπιση της Ελληνικής γης, του Πολιτισμού, της Ελληνικής γλώσσας και Παιδείας!
Μας ενώνουν οι ήρωες του Γένους και οι αγωνιστές της Δημοκρατίας!
Μάς ενώνουν οι αγώνες, ο μόχθος και η ανατροφή που μάς έδωσαν οι Πατέρες ημών.
Τί οφείλουμε, ως πολίτες να κάνουμε
Να δούμε τις καυτές- πικρές αλήθειες κατάματα!
Να απεγκλωβιστούμε από την σήψη της κατεστημένης εξουσίας!
Να αντισταθούμε στην Νεοταξική αντίληψη που επιχειρεί την κατάργηση του έθνους-κράτους και την υπαγωγή των λαών στα υπερεθνικά συμφέροντα ηγεμονικών δυνάμεων.
Να γυρίσουμε την πλάτη στους πολιτικούς διαμεσολαβητές ανάμεσα στον υποτιθέμενο αδύναμο πολίτη και το ισχυρό κράτος.
Να αποκαλούμε με θάρρος τους εθνικούς αγωνιστές, πατριώτες! Και να περιφρονούμε την εθνική μειοδοσία.
Να συμμετέχουμε ελεύθερα στις ανοικτές πρωτοβουλίες του Φόρουμ Εθνικής Στρατηγικής σε όλη την χώρα.
Η επίγνωση των ιστορικών ευθυνών μας ενώνει και μας οδηγεί!