Φεβ 28, 2013

Posted in ΑΡΘΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προβολές Άρθρου : (604)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Περίληψη:Διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε δημοσίευμα που συνδέει την δημόσια πατριωτική συζήτηση με δημιουργία κόμματος. Η φτωχή πολιτική παιδεία μερικών και η σκόπιμη παραποίηση είναι αναμενόμενη αντιμετώπιση, μιας εκδήλωσης ημερίδας που φέρνει κοντά να συζητήσουν, δίχως προαπαιτούμενα πιστοποιητικά ατομικών πολιτικών φρονημάτων πατριώτες ομιλητές διαφορετικής ιδεολογικοπολιτικής αφετηρίας.
απο το http://patriotikovima.wordpress.com/
ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣΞενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ Κυριακή 10 Μάρτη11πμ-20μμ αίθουσα ΜακεδονίαΈχουμε την επίγνωση ότι είναι άκρως απαραίτητο, να εκπονηθεί από τον Συλλογικό Διανοητή του πατριωτικού χώρου Εθνική Στρατηγική. Ειδάλλως η Ελλάδα θα απομείνει δίχως Πνευματική Ηγεσία Επιβίωσης.
Συγκροτήθηκε πρόσφατα μια μεγάλη, ομολογούμε ετερογενής, αλλά αποφασισμένη ομάδα εργασίας για την πραγματοποίηση Φόρουμ Εκπόνησης Εθνικής Στρατηγικής Επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Προχωρήσαμε σε ανοικτό προσκλητήριο όλων των ενδιαφερομένων.
Η συμμετοχή σε Δημόσια Πατριωτική Συζήτηση είναι προσωπική επιλογή του καθένα και οφείλει να παραμένει μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και λογικές επιβολής γνώμης. Εμείς ως Φόρουμ δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε κόμμα! Θα παραμείνουμε εγγυητές δημοκρατικού πλουραλιστικού διαλόγου και μόνον.
Για να επιτύχει αυτό απαιτείται ωριμότητα, υπευθυνότητα, υπέρβαση δισταγμών και εγωισμών με συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών.
Θέσαμε τα ζητήματα και απευθυνθήκαμε δημόσια σε όλους τους διανοητές που έχουν Δημοκρατική Πατριωτική Πλεύση. Όποιος θέλει να συμβάλλει, θα είναι ευπρόσδεκτος να καταθέσει μέσω της εκδήλωσης, δημόσια την άποψή του.
Οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα μείνουμε απαθείς! Θα αποτρέψουμε τεχνητές παγίδες, εμφύλιες συγκρούσεις, ταξικές διαμάχες άνισης κατανομής της φτώχειας (sic) και πλαστές εκβιαστικές πολώσεις από τα μέσα μαζικής επιβολής της γνώμης των διεθνών τοκογλύφων.
για επικοινωνία email: patriotikovima@gmail.