Οκτ 31, 2012

Posted in ΚΕΙΜΕΝΑ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Προβολές Άρθρου : (121)

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

Περίληψη:Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΛΑΟΣ
ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ 26/10/2012
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Το πολιτικό σύστημα διέρχεται φάση απόλυτης αναξιοπιστίας.
Τα κόμματα μεταλλάσσονται και πάσχουν από γενικευμένη απαξίωση αρχών, ιδεολογιών και θέσεων.
Πολύ σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η ατιμωρησία των διαπλεκόμενων πολιτικών και επιχειρηματιών.
Ο κλασσικός διπολισμός είναι πλέον νεκρός! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν εξομοιωθεί, και τα κόμματα καταρρέουν.
Η αντιπαράθεση μετατοπίζεται τεχνητά ανάμεσα στα άκρα.
Η πολιτική κρίση αφορά και το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Από τον καπιταλισμό διανομής της Ελλάδας περιφέρειας του ευρωπαϊκού κέντρου, φτάσαμε στην καταρράκωση του κράτους μέσω της μεθοδευμένης υπερχρέωσης. Η εθνική αστική τάξη της χώρας είναι ισχνή. Κυρίαρχη είναι η μεταπρατική. Αυτό επηρεάζει και το πολιτικό σύστημα.
Η θεωρία της συγκρότησης μετώπου από όλα τα αστικά κόμματα είναι η φύρδην μίγδην ένωση υπό την απειλή των ψευδών διλημμάτων. Μέσα σε αυτά θα κρυφτούν όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος.
ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Καταγγέλλουμε τα κόμματα της συγκυβέρνησης Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΔΗΜ.ΑΡ γιατί είναι αποκλειστικά συνυπεύθυνοι για την κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας, την λεηλασία του Εθνικού μας πλούτου, το αποικιακό Αγγλικό Δίκαιο, τα τοκογλυφικά επιτόκια, την ανεργία, την καταστροφική μείωση των μισθών και συντάξεων που επέβαλαν και εξαθλίωσαν τον Λαό μας.
Επιθυμούμε να είμαστε το Κόμμα:
Των πατριωτών όλων των τάξεων και στρωμάτων που βάζουν την Ελλάδα πάνω από τον εαυτό τους. Πέρα από ταμπέλες του παρελθόντος σε μια δημοκρατική, πατριωτική συμπαράταξη, για την ανασύσταση του έθνους κράτους των Ελλήνων.
Της λογικής, σύνεσης και ευθύνης ενάντια στον παραλογισμό, τον νέο διπολισμό (ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) για αποτροπή μικρών εμφυλίων μεταξύ ομάδων πολιτών.
Της πολιτικής ηθικής, της συνέπειας και αλήθειας ενάντια στη δημαγωγία, το λαϊκισμό και το ψέμα, προς όλες τις κατευθύνσεις και συμφέροντα.
Της πειθαρχίας και της υπευθυνότητας σε όλα τα επίπεδα, ιδιωτικά και δημόσια.
Της υπεράσπισης των μη προνομιούχων λαϊκών στρωμάτων (ανεργία-μισθοί-συντάξεις-υγεία-παιδεία-πολιτισμός).
Της υποστήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, για υπέρβαση του μεταπρατικού, αντιπαραγωγικού μοντέλου, και επανασύστασης της πληγείσας από το δικομματισμό παραγωγικής εθνικής αστικής τάξης.
Δίνουμε έμφαση και προτεραιότητα στην μέγιστη αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της πατρίδος μας με διεθνείς συνεργασίες ανεξαρτήτως διεθνούς πολιτικοιδεολογικού στρατοπέδου.
Υπερασπιστής της ελληνικής ιστορίας, της γλώσσας και της ορθόδοξης παράδοσης.
Των ριζοσπαστικών και καινοτόμων προτάσεων, λύσεων εναντίον κάθε αγκύλωσης και συντεχνιακής λογικής.
Το κέντρο εθνικής συνεννόησης ενάντια σε όλα τα διχαστικά διλλήματα πολιτικά ή ταξικά.
Αυτόνομος πατριωτικός πόλος που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες ανεξαρτήτως κομματικών αφετηριών, χωρίς δεσμεύσεις, προϋποθέσεις και αγκυλώσεις.
Παράγοντας επανανομιμοποίησης της επι μακρόν σχεδόν «παράνομης» εθνικής ιδεολογίας. Για να ζει η Ελλάδα πρέπει να επιβιώνουν οι Έλληνες.
Προβάλλουμε :
Εθνική υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, ενάντια σε γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς της νέας τάξης πραγμάτων με τις αναδυόμενες υπερδυνάμεις (Ρωσία-Κίνα) και την ανάγκη εξέτασης μιας νέας πραγματικότητας με το ΙΣΡΑΗΛ στη βάση του αμοιβαίου συμφέροντος με συνεχή επιβεβαίωση, χωρίς αποκλεισμούς για άλλες συμμαχίες και προσεγγίσεις.
Την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης (άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών) και άμεση καταγγελία του Δουβλίνου 2.
Την ιδεολογική σύγκρουση με τον άκρατο νεοταξίτικο νεοφιλελευθερισμό «των αγορών» και με τον δογματικό και αδιέξοδο κρατικίστικο κομμουνισμό.
Οφείλουμε να είμαστε Κόμμα Εθνικής Στρατηγικής, μάχιμο, μακριά από «ίσες αποστάσεις» και άνευρες ουδετερότητες, σταθερό και αταλάντευτο στις πολιτικοστρατηγικές αρχές του για την εξασφάλιση των Εθνικών Συμφερόντων της Πατρίδας μας, την υπεράσπιση της Ορθοδοξίας, και την οικονομική ανάκαμψη του ΛΑΟΥ μας.
ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ την Εθνική και Κοινωνική συνοχή της χώρας γιατί
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ